Híreink

Hét tagintézményt szolgál ki a gyulai mosoda

Átadták az összesen öt ­Békés és Csongrád megyei egészségügyi intézmény hét tagkórházát tiszta textillel­ kiszolgáló térségi mosodát­ szerdán délelőtt Gyulán. A 623 millió forintos pályázati támogatással elkészült létesítménynek köszönhetően várhatóan évi 75 millió­ forintot takarítanak majd meg a mosodai szolgáltatások árából, míg maga a fejlesztés előreláthatólag nyolc éven belül térül meg.

További részletek


Textiltisztító és textilszínező szakképzés

2017-ben újra OKJ 3254202 Textiltisztító és textilszínező szakképzés a TMTE szervezésében!

A részletekért kattintson a http://tmte.hu/kepzesek/ linkre


Szerviz továbbképzés
aktualis1

Hazánkban a SIRHA Budapest 2016 kiállításon mutatkozott be az Electrolux új 8 kg-os kapacitású félipari mosógépe és szárítógépe, az ún. myPRO géppár. A berendezések tervezett élettartama mintegy 7.500 üzemóra, ami 4-5-szöröse a jobb minőségű háztartási gépekének. Az Electrolux a félipari gépekről átfogó szerviz szeminárium keretében tartott oktatást munkatársainknak, amely a tantermi és a gyakorlati képzést egyaránt magában foglalta.

Tovább


Új Electrolux-mosoda nyílt Miskolcon
Autisták dolgoznak egy újonnan nyíló miskolci mosodában
aktualis1

Nehéz helyzetben vannak a hazai autistákat ellátó intézmények. A szervezetek kapnak ugyan állami támogatást, de ez legtöbbször csak a dolgozók és a lakók képzésére elég, a működtetésre és az autisták foglalkoztatására sokszor nem jut a pénzből. Az országban a becslések szerint körülbelül 100 000-en élnek valamilyen szintű autizmussal. Munkát nehezen kapnak, ezért jelent nagy segítséget annak a miskolci mosodának a megnyitása, amit ma adtak át a borsodi megyeszékhelyen.

Tovább


Egy álom megvalósulása
Hódmezővásárhely, Mimoda Mosoda

aktualis1Hiánypótló vállalkozás jött létre Hódmezővásárhelyen a Nemzetgazdasági Minisztérium által munkahelyteremtésre kiírt pályázati forrásból. A városban szeptember 3-án mosoda nyílt, amely 3 fő foglalkoztatását végzi. A vállalkozás a vásárhelyi székhelyű MIMODA Kft., amely cég a mosodai szolgáltatások tekintetében Hódmezővásárhely és a környező városok teljes körű kiszolgálását valósítja meg. Bodrogi Emese, a vállalkozás vezetője még év elején kereste meg cégünket. Ajánlatadás, illetve több működő mosoda megtekintése után választotta az Electrolux márkát. A döntés fő szempontjai: a környezetkímélő, energia- és víztakarékos működés, valamint a korszerű, felhasználóbarát vezérlés volt.

Electrolux kombinált mosó-szárítógépek sikere

A professzionális mosodai gyártók, eltérően a háztartási gép gyártóktól, eddig nemigen jelentek meg kombinált mosó-szárítógépekkel a piacon. Az Electrolux megtalálta azt a célcsoportot, amely sikerrel alkalmazhat ilyen berendezéseket és kifejlesztette számukra a maga nemében úttörő modelljét.

Tovább

Electrolux mosoda a Gundel Étteremben

A Gundel Étterem fogalom, amely egybeforrt az igazi vendégszeretettel, az előkelőséggel, hordozza magában a boldog békeidők hangulatát, ugyanakkor a történelem számos viharát, világháborúkat, forradalmakat, gazdasági válságot, államosítást, privatizációt túlélve az állandóság manapság oly ritka képviselője is egyben.

Tovább

Cégbemutató

Kedves látogató

A POLIZO KFT. 1991-ben alakult, de számos munkatársunk több évtizedes mosodaipari tapasztalattal rendelkezik. Cégünk 1993 óta látja el a svéd Electrolux Laundry Systems magyarországi értékesítési és szervizképviseletét.

Hírlevél