Electrolux mosoda a Gundel Étteremben

gundel1A Gundel Étterem fogalom, amely egybeforrt az igazi vendégszeretettel, az előkelőséggel, hordozza magában a boldog békeidők hangulatát, ugyanakkor a történelem számos viharát, világháborúkat, forradalmakat, gazdasági válságot, államosítást, privatizációt túlélve az állandóság manapság oly ritka képviselője is egyben.
A kiváló ételek mellett a makulátlan, exkluzív éttermi textília a vendéglátás másik elengedhetetlen feltétele. Az étterem sokáig külső szolgáltatókkal mosatott, de a többszöri váltások után sem talált olyan céget, amely az elvárt minőséget biztosította volna, ezért döntöttek saját mosoda kialakítása mellett.
A márkaválasztásuk két tradíció találkozásaként is felfogható.

gundel2Az Electrolux is több mint 100 éve a minőség és innováció képviselője a mosodaipari berendezések terén. A modern, gazdaságos, környezetbarát, könnyen kezelhető gépeket elégedett felhasználóink széles köre alkalmazza.
Mosógépet, szárítógépet és kalandert szállítottunk a megrendelőnek. Ezáltal a teljes tisztítási folyamat kézben tartható és a textilkészlet is jóval gyorsabban forog. A megbízható szervizháttér és gyors alkatrész utánpótlás biztosítja a zökkenőmentes működést.