Modul főzősorok

Gaztuzhely-N900

A modul főzősorok a konyha központi egységei, az ételkészítés legnagyobb része ezeken a berendezéseken történik.
Az eltérő kapacitások és konyhaméretek miatt különféle modulméretben kaphatók. Egy-egy termékcsaládon belül az alapfunkciók megegyeznek, leginkább méretben és teljesítményben különböznek egymástól.

 

N700 / Zanussi

Az N700-as széria az Electrolux Group legújabb modul főzősor családja. Az egyik legfontosabb különbség az előző szériával összehasonlítva a modulok méretében van. Az új N700-as berendezések már nem 700, hanem 800 mm szélesek, mélységük azonban megmaradt 700 mm-nek. Az új széria 1,5 mm vastag fedőlappal rendelkezik és már belül is AISI304 rozsdamentes acélból készül. Az ergonómikusabb kivitel és a letisztultabb formák könnyebb tisztíthatóságot és ezáltal magasabb higiéniai és vízvédettségi szintet eredményeztek.

N900 / Zanussi

Az N900-as széria méretben és teljesítményben egyaránt nagyobb berendezéseket foglal magába, mint az N700-as. A fedõlap vastagsága 2 mm, a berendezések kívül-belül AISI304 rozsdamentes acél kivitelűek. A modul méret 800x900x850 mm. A robosztus kivitel elsősorban nagyobb terhelhetőséget eredményez, az N900-as széria berendezései a legmagasabb teljesítmény és tartóssági igényeknek is megfelelnek. Elsősorban olyan nagyobb éttermek és szállodák számára optimális választás, ahol az egy fázisban készített étel adagszám meghaladja a 300 adagot.